Γεια σας γεια σας,

Τα λιπγκλος φέτος είναι μεγάλη τάση και δεν τα φοράμε μόνο στα χείλη αλλά πλέον τα φοράμε και στα μάτια ! Τα Λεγόμενα glossy lids!

Σας έχω κάνει ένα βίντεο λοιπόν και σας δείχνω πως φοράω το μακιγιάζ αυτό, το οποίο το εμπνεύστηκα και από την Kylie! Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ίδια χρώματα, και απλά έβαλα και βλεφαρίδες, πράγμα που δεν ξέρω εάν φοράει εκείνη γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω στην φωτογραφία. Χρησιμοποίησα την broze παλετα της kylie cosmetics, Και έβαλα από πάνω το Γκλος της Mac το lipglass, Το οποίο είναι ένα γκλος Που κάνει για πολλά πράγματα. Μπορούμε να αναμειγνύουμε pigments, Και γενικότερα να το φοράμε παντού. Είναι αρκετά παχύρρευστο. Επίσης φοράω τις αγαπημένες μου βλεφαρίδες από Φελίσια beauty lashes Και το liquid matte της Huda Beauty κραγιόν στην Απόχρωση Icon!

 

 

Επειδή γενικότερα με ρωτάτε για τα κραγιόν αυτά, έχω να σας πω ότι σε σχέση με την φόρμουλα και την ποιότητα τους, είναι μακράν τα καλύτερα υγρά κραγιόν που στεγνώνουν ματ, στην αγορά. Άρχικά μυρίζουνε εκπληκτικά, δεν ξεραίνουν πότε τα χείλη, και το βασικότερο είναι ότι αποδεδειγμένα μένουνε ώρες ατελείωτες ακόμα και όταν τρώμε πάρα πολύ λιπαρά φαγητά. Πλέον τα στέλνουνε πολλά site στην Ελλάδα και δεν είναι ανάγκη να τα παραγγείλουμε από το Ντουμπάι, την βάση της Huda Beauty, Οπότε γλιτώνουμε και τα τελωνεία. Θα σας μερικά link από κάτω, να δείτε απ’ όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε!

 

Επίσης γενικότερα έχω βρει έναν τρόπο να φοράω βλεφαρίδες ο οποίος με βολεύει πάρα πολύ. Τα καταφέρνω πάρα πολύ καλά, αλλά εννοείται ότι μόλις πάω να γυρίσω βίντεο δείχνοντας σας τον τρόπο αυτόν, πρέπει να χαλάσει το πράγμα😂😂😂 εδω λοιπόν στο ένα μάτι τα σκάτωσα λίγο, Και ζητάω συγνώμη γι’ αυτό, αλλά ο τρόπος παραμένει ίδιος. Και συνήθως πετυχαίνει χαχαχχα

 

Kylies Makeup:

 


 

WEBSITES TO GET HUDA PRODUCTS IN EUROPE:

 

House of Beauty: http://bit.ly/2ngK4ce

Αυτό το site λοιπόν έχει και διάφορα άλλα προϊόντα τα οποία θα σας αφήσουν άναβες. Είναι προϊόντα τα οποία πιστεύαμε Ότι είναι δύσκολα να τα βρούμε στην Ελλάδα, και όμως αυτό το site τα έχει σχεδόν όλα.

 

CultBeauty: http://bit.ly/2bLM6iz

Άλλο ένα site με τρομερά προϊόντα!

 


 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *