Γειά σας απο την όμορφη Κίνα πια,

Επέστρεψα στο σπίτι μου στην Κίνα με μεγάλη διάθεση και ένα (σχεδόν) έτοιμο makeup room. Είχα υποσχεθεί να κάνω κάποια συγκεκριμένα βίντεο σε μια προηγούμενη ανακοίνωση μου.

Δείτε το link από κάτω για να σας θυμίσω την ανακοίνωση.
http://www.giodreveli.com/2017/02/04/μελλοντικά-ανακοινωση/

 

Κάποια από αυτά τα βίντεο τα έχω κάνει, και κάποια άλλα Που δεν έχω κάνει σίγουρα θα τα κάνω στο μέλλον. ☺️

Θέλω όμως, πριν κάνω αυτά τα βίντεο να ξεκινήσω ένα challenge! Το Challenge αυτό Θα λέγεται “MAKEUPTRENDS 2017” Και θα αποτελείται από πέντε βίντεο. Είναι τα μέικαπ trends του 2017 τα οποία ψηφίστηκαν από πασαρέλες, και πολύ γνωστά περιοδικά. Κάποια μου άρεσαν πάρα πολύ, και διάλεξα τα εφτά αγαπημένα μου, εκ των οποίων τα δύο θα τα κάνω συνδυαστικά! Επομένως θα έχουμε πέντε βίντεο! 🙂 Δεν θα σας αποκαλύψω ακόμα ποια θα είναι αυτά, θα τα δείτε σε λίγο καιρό… 🙂 Στο ενδιάμεσο δεν θα ανεβάσω άλλο βίντεο που να μην έχει Σχέση με το challenge (Παρά μόνο τα Tops&Flops Μαρτίου συνδυαστικά με του Φεβρουαρίου γιατί σας το χρωστάω!) Τα βίντεο του challenge Θα ανεβαίνουν ανά δύο με τρεις μέρες!

Επίσης αποφάσισα να μην ανεβάσω προς το παρόν βίντεο του τύπου “Haul” & “Τι έφερε ο ταχυδρόμος”, Γιατί ο ταχυδρόμος έρχεται πολύ συχνά στο σπίτι μου! Και πιστεύω θα είναι καλύτερα τα προϊόντα αυτά να τα δείτε σε κάποιο tutorial, first impressions η tops&flops video!

Υ.Γ.: Το ξέρω ότι έχω μείνει λίγο πίσω με τις αναρτήσεις μου στο blog, είχα πάρα πολλές υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό και πολύ λίγο χρόνο. Αύριο Όμως θα ανέβουνε και οι υπόλοιπες αναρτήσεις!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *